fbpx

Clinica

zâmbetului tău!

Suntem o echipă de medici entuziaști, gata să răspundă cu promptitudine nevoilor tale! Suntem mereu la curent cu noile metode de tratament, materiale, dar și tehnici, pentru a va oferi întotdeauna cele mai bune servicii de stomatologie. Ne bucurăm să punem zâmbete pe chipurile oamenilor și să vedem satisfacția lor în momentul în care părăsesc clinica. Împreună am pus bazele clinicii Dr. M, iar la momentul actual dispunem de mai multe cabinete individuale, echipate cu aparatură modernă, de ultimă generație, ce permit tratarea simultană a pacienților, pentru a reduce timpul de așteptare. Împreună creăm zâmbetele perfecte!

Zâmbete sănătoase

în fiecare zi!

Zâmbetul tău – Pasiunea noastră zi de zi! Învățăm în permanență și investim constant în dezvoltarea noastră. Alege serviciile unei clinici cu experiență în domeniu, contactându-ne simplu, prin completarea formularului din dreapta.

Intră în contact

Cu noi

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Dotări moderne,

zâmbete perfecte!

Deoarece ne dorim tot ce este mai bun pentru pacienții noștri, am creat o clinică în care îți punem la dispoziție atât confortul necesar cât și cele mai actuale echipamente medicale. Câteva dintre dotările oferite de clinica Dr. M sunt:

task_alt

Echipament premium de sterilizare ”Autoclav”

task_alt

Cameră intraorală

task_alt

Monitor montat la unit dentar

task_alt

Scaune moderne

task_alt

Aparatură de ultimă generație

task_alt

Materiale profesionale

Propriul laborator

de tehnică dentară

Unul dintre cele mai mari avantaje cu care vine clinica Dr. M este faptul că deținem propriul laborator de tehnică dentară. Prin urmare, avem posibilitatea de a realiza lucrări protetice într-un timp cât mai scurt. Astfel, în clinica noastră poți parcurge toți pașii necesari sănătății tale dentare. Un tratament complet de la A la Z! 

În laboratorul de tehnică dentară se realizează lucrări dentare, coroane, fațete și multe altele. Prezența unui asemenea laborator reprezintă un plus pentru clinica noastră, deoarece colaborarea dintre medicul stomatolog și tehnicianul dentar va conduce la cele mai bune rezultate, contribuind astfel la satisfacția tuturor pacienților noștri. 

Și în cazul laboratorului de tehnică dentară se păstrează aceleași norme riguroase de igienă, dar și dotări de ultimă generație.

Programari0742 043 204
Adresa noastraStr Pastorului nr 18, Craiova, Dolj
Email-ul nostruoffice@clinicadrm.ro
schedule
Luni - Vineri9:00 - 21:00 Sambata10:00 - 14:00

Intră în contact

Cu noi

Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Meniu