fbpx

În articolul de astăzi vom detalia beneficiile detartrajului dentar.

Deși mulți consideră că această procedură nu este necesară, ne dorim să vă oferim informații ce vă vor ajuta să înțelegeți cât de importantă este pentru sănătatea gingiilor și dinților dumneavoastră.

Pentru început, vrem să știți că această intervenție este una non-invazivă. Ce se întâmplă mai exact într-o procedură de detartraj dentar? Doctorul stomatolog curăță dinții de placa bacteriană și depunerile de tartru. Partea bună este că puteți vedea rezultatele de la prima ședință: dinți mai curați, mai albi și mai netezi. Cele mai importante avantaje ale detartrajului dentar nu sunt doar vizibile ochiului, ci vă vor face să vă simțiți mai încrezători.

În primul rând, oferă și promite o respirație mai proaspătă. Știm cu toții senzația aceea de dinți încărcați, murdari, dar și respirația deloc plăcută. Aceste senzații sunt din cauza depunerilor de tartru de pe dinți. După ce acesta este îndepărtat, datorită detartrajului, bacteriile care îl provocau, vor dispărea și ele.

Veți observa că vor dispărea petele de pe dinți, deoarece tartrul – cunoscut și ca piatră pe dinți – va fi eliminat, iar după detartraj, dinții tăi vor fi mai curați și vor avea o culoarea uniformă.

Vă spuneam la începutul articolului că este necesar detartrajul dentar, căci în timp, pot apărea afecțiuni gingivale.

Cum? Foarte simplu pentru că tartrul pătrunde între gingie și dinte, iar de acolo mai este doar un pas către paradontoză sau alte afecțiuni gingivale.

Detartrajul este o procedură recomandată la fiecare 6 luni, eliminând în totalitate bacteriile care amenință gingiile sănătoase și puternice. Îți poți face chiar acum o programare la stomatolog și te poți bucura de dinți mai curați și mai albi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu