fbpx

Stomatologia estetică a devenit tot mai populară în ultimii ani, iar evenimentele dedicate acestei specializări sunt foarte importante, deoarece ne oferă și nouă posibilitatea de a afla despre cele mai noi și avansate tehnici, dar și pentru a interacționa cu experți din domeniu. 

 

Astfel, în aprilie, echipele noastre de la Clinica Doctor M și laboratorul de tehnică dentară a avut o experiență extraordinară la cea de-a 9-a ediție a Maratonului de Estetică Dentară organizat de Dentstore și Ivoclar. Acest eveniment este unul dintre cele mai importante din lumea stomatologiei estetice, adunând specialiști din întreaga lume pentru a discuta cele mai noi și inovative tehnici și tehnologii în stomatologia estetică. 

 

Pe parcursul evenimentului, am avut ocazia să învățăm despre cele mai noi tendințe în stomatologia estetică, precum și despre avantajele pe care le aduce stomatologia digitală în tratamentele și procedurile pe care le efectuăm în cabinetul stomatologic. În cadrul evenimentului, au fost prezentate subiecte legate de stomatologia digitală, uzura dentară, asemănarea cu morfologia dintelui natural și protocolul digital în stomatologia minim invazivă de la specialiști din întreaga lume.

 

În prima zi, am avut ocazia de a începe cu o prezentare a Profesorului Dr. Nitzan Bichacho despre controlul interfețelor naturale și artificiale în zona zâmbetului. Apoi, Profesorul Dr. Markus Blatz a vorbit despre actualizarea ceramicelor frezate CAD/CAM în stomatologia estetică, iar MDT Shigeo Kataoka a vorbit cele trei Morfologii de Bază pentru protetica estetică.

 

În a doua zi, Dr. Mirela Feraru a deschis Maratonul de Estetică Dentară cu o discuție despre armonizarea zâmbetului în tratamentele estetice dificile, urmată de MDT Oliver Brix care a vorbit despre ceramici integrale și limitările lor. În a doua parte a conferinței, Dr. Markus Lenhard a vorbit modificările estetice utilizând materiale compozite directe, iar Dr. Dan Pătroi a discutat despre preparații minim invazive pentru refacerea esteticii și a funcției dentare. 

 

Am fost impresionați de nivelul înalt al prezentărilor și de calitatea discuțiilor purtate cu specialiști din domeniul stomatologiei estetice și am avut șansa de a aprofunda cunoștințele noastre despre tehnicile de estetică dentară, precum și de a afla despre cele mai bune practici în aplicarea lor. 

 

Ne-am bucurat foarte mult că alături de echipa noastră de la Clinica DR.M, au participat și colegii de la laboratorul de tehnică dentară. Prin participarea la aceste conferințe, tehnicienii dentari își pot perfecționa abilitățile și extinde cunoștințele în ceea ce privește estetica dentară, cum ar fi tehnici de albire a dinților, crearea de coroane și fațete dentare, implanturi dentare, precum și îmbunătățirea comunicării cu pacienții pentru a înțelege mai bine nevoile și dorințele acestora, pe lângă oportunitatea excelentă de a cunoaște și a se conecta cu alți profesioniști din industrie, precum furnizori de materiale dentare, ceea ce poate duce la colaborări și parteneriate de succes în viitor.

 

La Clinica Doctor M suntem întotdeauna în căutarea celor mai noi și avansate tehnici și tratamente pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune servicii posibile. Participarea noastră la Maratonul de Estetică Dentară a fost un pas important în această direcție și suntem bucuroși să împărtășim cunoștințele și experiența noastră cu pacienții noștri.

 

Dacă sunteți în căutarea unui cabinet stomatologic de încredere și profesionist, vă invităm să ne vizitați la clinică, unde echipa noastră de experți vă vă oferi cele mai bune servicii de stomatologie estetică și vă face tot posibilul pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul perfect pe care îl doriți. 

 

Contactați-ne acum pentru a programa o consultație de rutină!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu