fbpx

Recent, am obținut diploma de excelență pentru relațiile remarcabile pe care le avem cu pacienții noștri. De-a lungul anilor, am stabilit o colaborare bună cu acestia și suntem mereu fericiți să îi vedem revenind. Recenziile primite pe Google și Facebook sunt o dovadă a grijii pe termen lung pe care o purtăm pacienților noștri și a dedicării noastre pentru a le oferi servicii de cea mai bună calitate.

La Clinicile Dr. M, suntem pasionați de sănătatea orală a pacienților noștri și ne asigurăm că aceștia zâmbesc mereu cu gura până la urechi. Deoarece ne dorim tot ce este mai bun pentru  cei care aleg sa ne viziteze, am creat o clinică dotată atât cu tot confortul necesar, cât și cu cele mai moderne echipamente medicale.

Câteva dintre dotările oferite de clinica Dr. M sunt:

  • Echipament premium de sterilizare ”Autoclav”
  • Cameră intraorală
  • Monitor montat la unit dentar
  • Scaune moderne
  • Aparatură de ultimă generație
  • Materiale profesionale

În calitate de specialiști stomatologici cu ani de experiență în tratarea tuturor tipurilor de probleme orale, suntem în poziție unică pentru a vă oferi îngrijirea și atenția individualizate de care aveți nevoie – astfel încât să vă puteți recupera zâmbetul cât mai curând posibil.

Obținerea unui diagnostic corect este esențial pentru obținerea tratamentelor potrivite. Abordând tratamentele dentare ca o echipă, îți suntem alături din primul moment, astfel încât nu va trebui niciodată să cauți răspunsuri singur.

Vino la cabinetul nostru și hai să îți povestim despre cum te putem ajuta să ai un zâmbet perfect! 

 

Pentru programări, poți suna la numărul de telefon: 0742 043 204.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu