fbpx

 

Un zâmbet sănătos nu doar că arată bine, dar poate face minuni pentru starea ta de spirit și încrederea în tine. Fiecare dintre noi merită să zâmbească fară rețineri și să se simtă bine în propria piele. Dar uneori, din diverse motive, dinții noștri nu arată așa cum ne-am dori. Fie că este vorba de carii, fracturi sau alte probleme dentare, este important să știi că există soluții pentru a-ți restabili zâmbetul și a-ți recăpăta sănătatea dentară.

În acest articol, vom detalia soluțiile de restaurare a zâmbetului și cum protetica dentară poate fi răspunsul de care ai nevoie atunci când dorești să îți recuperezi funcționalitatea dintilor deteriorați sau pierduți.

Protetica dentară este un domeniu specializat al stomatologiei care se concentrează pe restaurarea funcției și aspectului dinților afectați de carii, fracturi sau pierderi. Aceasta poate fi realizată prin diferite proceduri, precum:

  • Implanturi dentare: sunt utilizate pentru a înlocui un dinte lipsă. Acestea implică plasarea unui șurub de titan în osul maxilar, pe care ulterior se va monta o coroană dentară personalizată.
  • Coroane dentare: sunt restaurări protetice care protejează, oferă dintelui sau implantului o funcționalitate și o estetică naturală.
  • Punțile dentare: sunt o alternativă la implanturile dentare, care implică legătura dintre doi sau mai mulți dinți învecinați pentru a înlocui un dinte lipsă.

Soluția potrivită pentru fiecare pacient este discutată cu medicul protetician și sunt luate în calcul toate specificitățile cazului, de la starea de sănătate a pacientului până la resursele și timpul alocat.

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru restaurarea zâmbetului tău, nu ezita să iei legătura cu noi. Echipa noastră de specialișți în protetica dentară te poate ajuta să iți recâștigi zâmbetul și încrederea.

La Clinica DRM, suntem creatorii unui zâmbet sănătos!

Locație: Str. Păstorului, nr.18, Craiova

0768399200

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu