fbpx

 

Într-o lume în continuă evoluție, la Clinica Doctor M rămânem la curent și investim constant în tehnologie de ultimă generație pentru a le asigura pacienților noștri cele mai avansate și accesibile tratamente dentare.

Astăzi vrem să îți prezentăm aparatul Coltene – CanalPro – un sistem revoluționar pentru pregătirea canalului radicular, cu ajutorul căruia putem spori precizia și confortul în tratamentele noastre.

Tratamentele endodontice se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor care afectează pulpa dentară sau țesuturile învecinate. Aceste proceduri, denumite și tratamente de canal radicular, sunt efectuate pentru a trata inflamațiile, infecțiile sau leziunile care pot afecta interiorul dintelui.

În contextul tratamentelor endodontice, CanalPro aduce o revoluție semnificativă prin tehnologia sa avansată, care nu doar că simplifică procedurile, dar le și îmbunătățește considerabil precizia și eficacitatea.

Ce este CanalPro?

Noul endomotor CanalPro, denumit după dezvoltatorul său, Prof. Dr. Eugenio Pedullà, aduce o abordare digitală asistată pentru prepararea canalelor radiculare. Sistemul inteligent ghidează procesul mecanic și chimic de pregătire a canalelor, găsind automat calea optimă.

Cu ajutorul său, medicul stomatolog poate lucra de la nivel coronal la apical cu o ușoară presiune, iar motorul decide independent cursul mișcării. În același timp, sistemul dispune de o măsurare integrată a lungimii canalului, iar mișcarea rotativă și viteza sunt controlate continuu în funcție de intensitatea curentă.

Care sunt caracteristicile cheie ale acestui aparat:

  • Sistem de asistență autonomă pentru prepararea canalelor: CanalPro aduce un concept complet nou de acționare pentru endomotor, incorporând un sistem de asistență autonomă care face procesul de preparare a canalelor mult mai sigur, mai eficient și surprinzător de simplu.
  • Eficiență și precizie în preparare: Sistemul de asistență Jeni utilizează algoritmi complexi pentru a controla mișcările variabile ale fișierelor la intervale de milisecunde. Acești algoritmi reglează în mod constant mișcările de rotație, viteză și feedback-ul intensității curentului, cuplului și stresului fișierului și se adaptează continuu la contururile anatomiei individuale ale canalului radicular, ghidând pregătirea mecanică și chimică treaptă cu treaptă.
  • Compatibilitate perfectă cu patru sisteme de fișiere: Acest sistem modern de asistență sprijină cu măiestrie medicul stomatolog pe întreaga durată a pregătirii canalului radicular, asigurând un tratament precis și eficient.
  • Semnal acustic pentru irigare eficace: Irigarea este un factor esențial în succesul tratamentelor endodontice, iar CanalPro oferă un semnal acustic atunci când irigarea este necesară, asigurând o curățare eficientă și optimizată.
  • Localizator Apex și măsurarea lungimii fără întrerupere: Datorită piesei de mână cu unghi complet izolată, localizatorul apex integrat permite măsurarea continuă și precisă a lungimii de lucru în timp real pe întreaga durată a pregătirii canalului radicular.

La Clinica Doctor M, ne angajăm să aducem cele mai avansate soluții în tratamentele stomatologice pentru a oferi pacienților noștri experiențe confortabile și rezultate durabile. Tehnologia CanalPro Jeni reprezintă un pas important în această direcție, oferind precizie și eficiență în pregătirea canalului radicular.

Aceasta nu doar că mărește precizia și eficiența procedurilor, dar și asigură o experiență mai confortabilă și rezultate mai bune pentru pacienți. Integrarea acestei tehnologii avansate în arsenalul nostru de tratamente reflectă angajamentul nostru în a oferi soluții pentru sănătatea dentară a pacienților noștri.

Pentru mai multe informații și pentru a explora beneficiile sistemului, te invităm să ne contactezi astăzi!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu