fbpx

Suntem diferiți, iar asta ne face mai speciali. Însă, atunci când este vorba despre dantură, fiecare dintre noi vrea să aibă un zâmbet frumos, dinți cât mai albi și sănătoși!

Din fericire, acum trăim într-o lume în care tehnologia de orice tip a avansat, iar implantul dentar este soluția cea mai eficientă, atunci când vine vorba despre pierderea dinților. Implanturile dentare moderne folosesc osteo-integrarea, procesul biologic prin care osul fuzionează strâns la suprafața unor materiale specifice, cum ar fi titanul.

Există diferite abordări pentru plasarea implanturilor dentare:

  1. Plasarea imediată a implantului post-extracție

O strategie din ce în ce mai comună pentru conservarea osului și reducerea timpului de tratament include plasarea unui implant dentar într-un loc de extracție recent. Pe de o parte, scurtează timpul de tratament și poate îmbunătăți estetica, deoarece se păstrează învelișul de țesut moale.

  1. Plasarea implantului după extracție (două săptămâni până la trei luni după extracție)

Înainte ca procedura de implantare sa aibă loc, medicul trebuie să se asigure ca există os suficient pentru plasarea implanturilor.

În cazul în care osul maxilarului nu este suficient de dens și gros este necesară adiția osoasă. Aceasta este o manoperă chirurgicală prin care medicul specialist mărește volumul osos în zona în care urmează să fie inserat implantul dentar.

  1. Implantare tardivă (trei luni sau mai mult după extracția dentară)

Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu!

Te așteptăm la Clinica Doctor M pentru o consultație și mai multe detalii! Pentru programări, poți suna la numărul de telefon: 0742 043 204.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu